10/02/2012

XVI Седница на Советот за развој на Скопскиот плански регион

На ден 15.02.2012год  во 11:00 часот во општина Арачиново се одржи XVI (шеснаесетатта) седница на Советот за развој на Скопски плански регион.Со седницата раководеше Претседателот на Советот на Скопски плански регион г-дин Сокол Митровски.На седницата присуствуваше и заменик министер за локална самоуправа г-дин Сашо Лазаровски. На седницата присуствуваа и од  […]
03/01/2012

XV Седница на Советот за развој на Скопскиот плански регион

На 29.12.2011год. со почеток во  13 часот  беше одржана XV (петнаестата) седница на Скопски плански регион. Со седницата раководеше Претседателот на Советот на Скопски плански регион г-дин Сокол Митревски.
10/11/2011

XIV Седница на Советот за развој на Скопски плански регион

XIV Седница на Советот за развој на Скопски плански регион се одржа во среда, 09 Ноеври 2011год. во 12:00 часот во просториите на  Скопски саем .Со седницата раководеше Претседателот на Советот на Скопски плански регион г-дин Сокол Митревски. На седницата присуствуваше и Министерот за Локална самоуправа Г-нот Невзат Беjта.
20/07/2011

XIII Седница на Советот за развој на Скопскиот плански регион

XIII Седница на Советот за развој на Скопски плански регион се одржа во петок, 1 Jули 2011год. во Јасен, нацонален парк Скопје. На седницата Г-инот Сокол Митровски, Градоначалник на Општината Ѓорче Петров беше избран за Претседател на Советот за развој на Скопски плански регион во времетраење од 2 години.
20/04/2011

XII Седница на СПР

На ден 21.04.2011год. (четврток) со почеток во 13.30 часот се одржи XII Седница на Советот за развој на Скопски плански регион во х.Бест Вестерн – Белви во општина Илинден. Со седницата раководеше Претседателот на Советот на Скопски плански регион г-дин Тони Трајковски.На седницата се разгледуваше и се усвои Акциониот план […]
16/03/2011

XI Седница на Советот за развој на Скопскиот плански регион

XI седницата на Советот за развој на Скопски плански регион се одржа  на 01.02.2011год. во просториите на Општина Ѓорче Петров во 11.00часот .Со Седницата раководеше претседателот на Советот на Скопски плански регион г-дин Тони Трајковски.
15/03/2011

X Седница на Советот за развој на Скопскиот плански регион

На 27.12.2010год. со почеток во  13 часот  беше одржана X (десетата) седница на Скопски плански регион. Со седницата раководеше Претседателот на Советот на Скопски плански регион г-дин Тони Трајковски. На седницата присуствуваа г-дин Зоран Јанаќиев Претседател на МИИ кој го презентираше планот за воспоставивање на соработка помеѓу Центарот за развој […]
12/10/2010

IX Седница на Советот за развој на Скопскиот плански регион

На 23.09.2010 година со почеток во 11.00 часот сеодржа IX (деветата) седница на Скопскиот плански регион.