Uncategorized @mk

01/04/2015

Делегација од Република Косово во посета на Скопски плански регион

28/03/2015

Активни мерки за вработување, Прв повик на Фонд за Иновации

19/03/2015

VIII Седница на Советот за развој на Скопскиот плански регион

28/02/2014

V Седница на Советот за развој на Скопскиот плански регион

02/10/2012

Изработка на Студија за мапирање на инвестициските потенцијали во Скопскиот плански регион

13/06/2012

Саем на Региони од Југоисточна Европа

14/03/2012

Започнаа проектните активностите за изработка на Стратегија за развој на туризмот во Скопскиот плански регион

26/01/2012
Адреса:

КОНТАКТ

      Ул. Беласица бр. 2, Скопски Саем кат 3 П.Ф. 1, 1130 Скопје contact@skopjeregion.gov.mk +389 2 3218-480, 3218-481 , Факс : 3218 480 Одговорно лице за посредување при остварувањето на правото на слободен пристап до информациите од јавен карактер Касам Демири kasam@skopjeregion.gov.mk      
14/10/2011

Делегација од Албанија во посета на Скопскиот плански регион