Uncategorized @mk

28/04/2009

Свечена промоција (2)

На 30.04.2009 година (четврток), во 11:00 часот, Хотел Тивериопол – Струмица ќе се одржи свечената промоција на Центарот за развој на Југоисточниот плански регион. Овој Центар е резултат на сите напори и активности за имплементација на Законот за рамномерен регионален развој во Република Македонија (донесен во мај 2007 година). На […]
16/04/2009

Легислатива

Закон за рамномерен регионален развој Закон за локална самоуправа Закон за територијалната организација на локалната самоуправа во Р.Македонија