југоисточен

18/06/2009

Конференција – Улогата на жената во правната и економската реформа во Македонија

На 12 јуни 2009 година во Скопје (Хотел Александар Палас) се одржа Конференција: “Улогата на жената во правната и економската реформа во Македонија“. Конференцијата беше заеднички организирана од Германското друштво за техничка соработка – ГТЗ, Здружението на правници на Македонија и Регионалните центри за развој на Источниот, Југоисточниот и Полошкиот […]